06-55.33.66.33 nieske@support4power.nl

Nieske Schimmel

Virtual Assistent / Virtual Engineer
Ondersteuning voor ondernemers in het woud van technische oplossingen
Hi, Ik ben Nieske!
Mijn missie is het helpen van (online) ondernemers in het inzetten van tools voor de groei van hun bedrijf. Ik help jou bij het kiezen van de juiste tool, het inrichten daaarvan en daarna het onderhouden.

Mijn verhaal

Ik ben getrouwd met Gert Jan en moeder van 2 zoons.
Mijn roots liggen lang geleden in de gezondheidszorg. Direct na, of eigenlijk al tijdens mijn afstuderen ben ik in de IT terecht gekomen. Ik heb daar met heel veel plezier in verschillende rollen gewerkt. Van uitvoerend tot management en in in verschillende werkgebieden (banken, telecom, domotica, onderwijs en verkeer/logistiek).
Naast mijn werk in de zakelijke dienstverlening heb ik lange tijd vrijwilligerswerk gedaan. Ik heb in verschillende besturen gezeten, waarin ik de rol van voorzitter en/of secretaris of penningmeester had. Ik merkte daarbij dat ik hier veel affiniteit mee heb.

Na 20 jaar voor een baas te hebben gewerkt en veel van huis te zijn geweest wilde ik graag wat anders. Ik wil meer betrokken zijn bij mijn gezin en de omgeving, maar toch ook heel graag druk bezig zijn.

De term Virtual Assistant had ik, tot voor kort, nog niet van gehoord, maar toen ik dat tegenkwam wist ik meteen: Dit is wat ik wil!’.
Ik heb me direct ingeschreven bij VA School om, met hun training en coaching, succesvol een bedrijf als VA te kunnen starten.
Maar….omdat de IT toch blijft trekken én ik van nature een IT-nerd ben richt ik me vooral op technische ondersteuning.

Ik hoop dan ook veel ondernemers te kunnen helpen op dit gebied, maar ook op alle andere vlakken.
Dienstverlenend is namelijk wel hét woord om mij te beschrijven.

Ik ben benieuwd naar jouw business en hoe ik jou kan helpen om deze nog verder te laten groeien.
Neem contact met me op om een afspraak te maken. Dat kan natuurlijk ook virtueel (via Skype of een andere manier), maar ik kom ook graag een keer bij je langs.

Mijn waarden en overtuigingen

Verbinding

Ik zoek in alles wat ik doe de verbinding. Of dat nu is met jou als klant of in mijn prive-leven. Ik hou ervan om zaken samen op te pakken en aan te pakken!

Hulpvaardigheid

Dit is exact de reden dat ik de stap heb gemaakt om voor mijzelf te gaan beginnen. Ik vind het belangrijk en leuk om voor anderen klaar te staan en anderen te helpenl. Hierbij heb ik inmiddels wel geleerd mijn grenzen aan te geven zodat ik de dingen die ik uitvoer ook volledig kan doen en af kan ronden.

Doelgerichtheid

Het is belangrijk om doelen voor jezelf te stellen en hierdoor elke dag te groeien. In mijn werk stel ik doelen voor de werkzaamheden die ik uitvoer, maar ook in de manier waarop ik met mijn klanten wil omgaan. Ik ben er voor jou en zal altijd ook jouw doelen voor ogen houden bij de werkzaamheden die ik voor je doe.

Betrouwbaarheid

Een inkoppertje natuurlijk. Ik ben betrouwbaar, wordt als betrouwbaar beschreven en vind het dan ook belangrijk om dit uit te dragen.

Hoe ik werk

Bij alle werkzaamheden die ik uitvoer sta jij als klant in het middelpunt. Ik zal contact met je houden gedurende het proces en je regelmatig op de hoogte houden van de voortgang. Je wordt betrokken bij het ontwerp van de oplossing en samen maken wij jouw bedrijf sterk en groot!

Wacht niet langer en neem contact met me op. Dan kunnen we samen kijken wat jij wilt bereiken en hoe ik je help!